Αρχική » “Απολογισμός του 1821- Τι πέτυχε, τι δεν πέτυχε, τι κρατάμε για το μέλλον”

“Απολογισμός του 1821- Τι πέτυχε, τι δεν πέτυχε, τι κρατάμε για το μέλλον”

by Ξένια Σαρατσιώτη

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ερευνών & Μελετών Οικουμενικού Ελληνισμού “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” πραγματοποίησε ακόμα μια διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για το 1821.

Κεντρικός Ομιλητής είναι ο κ. Ηλ. Φιλιππίδης, συγγραφέας, πανεπιστημιακός κοινωνιολογίας και νομικός- Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεπιστημονικού Κέντρου, ο οποίος επικεντρώνεται στα εξής ζητήματα: – Ποιοί έκαναν την Επανάσταση του 1821 – Γιατί έγινε η Επανάσταση του 1821, ποιός ο σκοπός – Ελευθερωθήκαμε μόνοι μας ή μας ελευθέρωσαν οι Ξένοι.

Προλογίζει ο κ. Χρ. Ζιώγας, Διδάσκων Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Παν/μιου Αιγαίου και εντεταλμένος Λέκτορας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο έχοντας ξεκινήσει τις δράσεις του με μια σειρά εκδηλώσεων από τα μέσα του 2018, συνεχίζει τις δράσεις και την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την ενεργή συμμετοχή και συνεισφορά στην πνευματική ανάταξη του Ελληνισμού.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookie